Najava pojačanog nadzora poštivanja prometnih propisa

Slika PU_BB/slike vijesti/policajac_autocesta03.jpg

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska obavještava sudionike u cestovnom prometu da će njezini policijski službenici sa subote na nedjelju, odnosno 4./5. prosinca ove godine, provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa na prometnicama naše Županije.

Foto: Ilustracija

     Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska obavještava sudionike u cestovnom prometu da će njezini policijski službenici sa subote na nedjelju, odnosno 4./5. prosinca ove godine, provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa na prometnicama naše Županije. Akcija se, kao i uvijek, provodi u cilju smanjenja broja prometnih nesreća, odnosno zbog pozitivnog utjecaja na stanje sigurnosti u prometu.

     Nadzor će naročito biti usmjeren na suzbijanje prekršaja alkoholiziranosti i drogiranosti vozača, ali i na suzbijanje prekoračenja dozvoljene brzine kretanje, upravljanja bez položenog vozačkog ispita, upravljanja pod zabranom kao i na ostale teže prometne prekršaje koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća.

     Molimo sve sudionike u prometu da poštuju prometne propise, i to ne samo za trajanja akcije nego svakodnevno, kako bi svojim pozitivnim ponašanjem pridonijeli povoljnom stanju sigurnosti na našim prometnicama.



Stranica