Otkriveni provalnici u obiteljsku kuću i vikendice

Slika PU_BB///uhicenik01.jpg

Policijski službenici garešničke policijske postaje pronašli su počinitelja koji je 16./17. rujna ove godine provalio u nenastanjenu obiteljsku kuću 56-godišnjeg vlasnika u Hercegovcu.

Foto: Ilustracija

     Policijski službenici garešničke policijske postaje pronašli su počinitelja koji je 16./17. rujna ove godine provalio u nenastanjenu obiteljsku kuću 56-godišnjeg vlasnika u Hercegovcu. Radi se o 19-godišnjaku, koji je iz kuće odnio različite električne kućanske aparate, digitalni prijemnik TV signala, vrjednije posuđe, motornu pilu i kuhinjski stol, a iz staje bicikl, sve u vrijednosti oko pet tisuća kuna. Dio ukradenih predmeta pronađen je i oduzet od počinitelja, te će biti vraćen vlasniku.

     Policijski službenici bjelovarske policijske postaje otkrili su počinitelja koji je između 1. i 15. listopada ove godine provalio u vikendicu 52-godišnjeg vlasnika u Maglenči, općina Veliko Trojstvo. Utvrdili su da se radi o 35-godišnjaku, koji je iz vikendice ukrao aparat za električno zavarivanje vrijedan oko 3 500 kuna. Aparat je od provalnika oduzet i vraćen vlasniku.

     Bjelovarska policija riješila je i provalu u vikendicu 38-godišnjeg vlasnika u Letičanima, grad Bjelovar, koja se dogodila između 3. i 6. travnja ove godine. Utvrđeno je da je u vikendicu provalio 19-godišnjak, koji je iz nje odnio motornu leđnu prskalicu u vrijednosti oko 4 500 kuna.



Stranica