S više od dva promila alkohola narušavali javni red i mir

Slika PU_BB/slike vijesti/nasilnik_udara_sakom.jpg

Jučer je oko 19 sati u dvorištu stambene zgrade u Velikim Sredicama, grad Bjelovar, 45-godišnjak vrijeđao 33-godišnju stanarku, a potom je i šakom udario u oko.

Foto: Ilustracija

     Jučer je oko 19 sati u dvorištu stambene zgrade u Velikim Sredicama, grad Bjelovar, 45-godišnjak vrijeđao 33-godišnju stanarku, a potom je i šakom udario u oko. Kako je zbog vidne alkoholiziranosti postojala opasnost da će nastaviti s narušavanjem javnog reda i mira, priveden je u policiju. Izmjereno mu je 2,34 promila alkohola u izdahu, pa je nakon liječničkog pregleda zadržan do otrježnjenja. 

     Vidno alkoholizirani 31-godišnjak jučer je oko 19.45 sati narušavao javni red i mir u ugostiteljskom objektu u Bjelovaru. Vikao je na goste i udarao rukama po šanku, pa je priveden u policiju. Kako mu je izmjereno 2,87 promila alkohola u izdahu, nakon liječničkog pregleda zadržan je do otrježnjenja.

     Protiv oba počinitelja slijede optužni prijedlozi zbog narušavanja javnog reda i mira, a 31-godišnjaku je uručen i obvezni prekršajni nalog, jer kod sebe nije imao bilo kakav osobni dokument.



Stranica