Traže se očevici teške prometne nesreće u Ćurlovcu

Slika PU_BB/slike vijesti/Prometna nesreća u Ćurlovcu.jpg

Kao što smo ranije izvijestili, 20. listopada ove godine oko 11,20 sati dogodila se teška prometna nesreća u mjestu Ćurlovac kod Bjelovara u kojoj je smrtno stradala Andreja Šantalab (1983.) iz Bjelovara.

Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

         Kao što smo ranije izvijestili,  20. listopada ove godine oko 11,20 sati dogodila se teška prometna nesreća u mjestu Ćurlovac kod Bjelovara u kojoj je smrtno stradala  Andreja Šantalab (1983.) iz Bjelovara. Ona je upravljajući Fiat Puntom  u pravcu Đurđevca u jednom trenutku izgubila  nadzor nad automobilom te  desnim kotačima vozila zahvatila desnu zemljanu bankinu, vratila se na kolnik nekontrolirano se krećući i tada desnim bočnim krajem svoga vozila udarila u prednji kraj osobnog automobila Daewoo Racer gospićkih registracijskih oznaka koji je dolazio iz suprotnog smjera. Uslijed teških ozljeda koje je zadobila u ovoj prometnoj nesreći  vozačica Punta je istog dana u  17,00 sati preminula u Općoj bolnici Bjelovar,  dok su dvije osobe iz  Daewooa  teško, a dvije lakše ozlijeđene.

          Budući da se došlo do saznanja koja ukazuju na mogućnost da je prometnu nesreću prouzročio nepoznati vozač osobnog automobila marke BMW, tamnije boje koji se kretao u smjeru Bjelovara i koji je neposredno ispred zavoja vršio pretjecanje nepoznatog kamiona te  na taj način ugrozio vozačicu FIAT PUNTA koja je dolazila iz suprotnog smjera, molimo očevice ove prometne nesreće, a posebice vozača spomenutog kamiona, da se jave Postaji prometne policije Bjelovar ili na telefon broj 192.



Stranica