Krađe s manjom materijalnom štetom

 Noću od srijede na četvrtak netko je ušao u dvorište obiteljske kuće u Prespi, gdje je 50-godišnji vlasnik parkirao svoj traktor marke Eicher.

 

     Noću od srijede na četvrtak netko je ušao u dvorište obiteljske kuće u Prespi, gdje je 50-godišnji vlasnik parkirao svoj traktor marke Eicher. S traktora je uzeo poteznicu  za  vuču  prikolica, čiju vrijednost oštećeni cijeni oko 800 kuna.

     U čekaonici Opće bolnice Bjelovar jučer je oko 9 sati nepoznati počinitelj 42-godišnjem pacijentu iz džepa na jakni otuđio novčanik s novcem i osobnim dokumentima. Jakna se nalazila na vješalici, a 42-godišnjak štetu cijeni oko 600 kuna.

     Jučer je u prijepodnevnim satima nepoznata osoba ušla u otključani stan u Ulici kralja Tomislava u Čazmi, koji koriste dvoje kineskih državljana starosti 35 i 31 godinu. Iz stana su otuđene samo cigarete u vrijednosti nekoliko desetaka kuna.

     U trgovini kozmetičkim proizvodima u Daruvaru jučer je oko 12.40 sati u krađi zatečena 20-godišnjakinja. Pokušala je ukrasti dva parfema i maskaru u vrijednosti nešto većoj od 600 kuna.



Stranica