Pronađena djeca koja su provalila u kafić u Gudovcu

Slika PU_BB/slike vijesti/Provala.jpg

Tijekom noći 07./08. listopada u Gudovcu  netko je provalio u ugostiteljski objekt "Gudovac" gdje je iz registar blagajne otuđio blagajnički minimum, iz ladice šanka 10 žetona za automat za cigarete i 70 kutija raznih cigareta te iz rashladnih vitrina 14 boca raznog pića. Šteta se cijeni na oko 1700 kuna.

Foto: Ilustracija 

       Tijekom noći 07./08. listopada  u Gudovcu netko je provalio  u ugostiteljski objekt "Gudovac" gdje je iz registar  blagajne otuđio blagajnički minimum, iz ladice šanka 10 žetona za automat za cigarete i 70  kutija  raznih cigareta te  iz rashladnih vitrina 16 boca raznog pića.  Šteta se cijeni na oko 2000 kuna.

    10. listopada dovršeno je kriminalističko istraživanjem te su obavljeni razgovori sa djecom; dječacima starim13, 12 i  10 godina te maloljetnim  15-godišnjakom u nazočnosti njihovih roditelja, kojom prilikom je utvrđeno da su oni  počinitelji  ove provalne krađe.  Od 15-godišnjaka oduzet je dio ukradenih predmeta koji su vraćeni  vlasnici ugostiteljskog objekta te protiv njega slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Bjelovaru, dok  za djecu slijedi obavijest istom odvjetništvu.                                                                     



Stranica