Pronađeno mrtvo tijelo nestale žene

Slika PU_BB/slike vijesti/traka06.jpg

U srijedu 06. listopada 2010. godine u 12,20 sati telefonom je prijavio Antun L. /1965. / da se njegova majka Julija L. /1923./ iz Male Babine Gore udaljila iz kuće u kojoj je sama živjela.

Foto: Ilustracija

        U srijedu   06. listopada 2010.  godine  u  12,20  sati telefonom je prijavio  Antun  L. /1965. /  da  se njegova majka Julija L. /1923./ iz Male Babine  Gore  udaljila  iz  kuće u kojoj je sama živjela. Prijavitelj je  izjavio  da  je  Julija  senilna i  da  su ju posljednji put vidjeli   susjedi  04. listopada oko 17,00 sati. U prijavi je naveo  da je njegova majka do  sada  više  puta znala odlutati od kuće, ali su ju  uvijek pronalazili, no da potraga izvršena od strane rodbine 05. listopada nije dala rezultata. 07. listopada od strane 11 policijskih službenika PP Daruvar vršena je pretraga terena koja nije rezultirala pronalaskom nestale osobe.U akciju traganja bili su  uključeni  i pripadnici gorske službe spašavanja.

Danas tijekom  pretrage  terena  u  kojoj  su sudjelovali policijski  službenici, pripadnici Gorske službe spašavanja i  pripadnici DVD-a  Đulovac  u  09,50  sati oko 1800 metara od mjesta Mala Babina Gora u šumi, pronađen je leš ženske osobe kojeg su  Antun L. i  Franjo L.  prepoznali kao  leš  njihove nestale majke  Julije. Izvršenim  pregledom  tijela  od  strane   mrtvozornika   na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja  niti  ozljeda. O istom je izvještena dežurna istražna sutkinja Županijskog suda    u  Bjelovaru  koja  je  odredila da se neće vršiti    obdukcija te su tijelo Julije L. preuzeli  sinovi Antun i Franjo.



Stranica