Pijani remetili javni red i mir

Slika PU_BB/slike vijesti/lisice.jpg

U dvorištu obiteljske kuće u Bjelovaru u ponedjeljak je oko 12.25 sati pod vidnim utjecajem alkohola vikao 39-godišnjak.

Foto: Ilustracija

     U dvorištu obiteljske kuće u Bjelovaru u ponedjeljak je oko 12.25 sati pod vidnim utjecajem alkohola vikao 39-godišnjak. Kako i dalje ne bi remetio javni red i mir, policajci su ga priveli u PP Bjelovar, gdje mu je izmjereno 2,69 promila alkohola u izdahu. U policiji je zadržan do otrježnjenja, a protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.

     Istoga dana u svojem dvorištu u Ilovskom Klokočevcu, općina Hercegovac, 68-godišnjak je u dva navrata, oko 20.50 i oko 21.30 sati, aktivirao dvije petarde II razreda. Prasak je uznemirio susjede, pa su na mjesto događaja došli policijski službenici, kojima je potom dragovoljno predao još 14 komada pirotehničkih sredstava II razreda.  Iako je bio pod vidnim utjecajem alkohola, 68-godišnjak je odbio alkotestiranje, pa je zbog opasnosti od daljnjeg činjenja prekršaja priveden u PP Garešnica i zadržan do otrježnjenja. Protiv njega slijede optužni prijedlozi zbog narušavanja javnog reda i mira i zbog prekršaja iz Zakona o eksplozivnim tvarima.



Stranica