Pijan prijetio i remetio javni red i mir

Slika PU_BB/uhicenik01.jpg

U ugostiteljskom objektu u Ulici J. Haulika u Bjelovaru 29-godišnjak je u petak oko 23.10 sati u vidno alkoholiziranom stanju vikao i razbijao čaše.

 Foto: Ilustracija

     U ugostiteljskom objektu u Ulici J. Haulika u Bjelovaru 29-godišnjak je u petak oko 23.10 sati u vidno alkoholiziranom stanju vikao i razbijao čaše. Potom je nasrnuo na 23-godišnjakinju koja tamo radi kao DJ, odgurnuvši je na zid, te zaprijetio vlasniku objekta da će ga ozlijediti.
     Policijski službenici priveli su ga u PP Bjelovar, gdje mu je izmjereno 2,08 promila alkohola u izdahu, a nakon toga na liječnički pregled u bjelovarsku bolnicu. Tamo je ponovno počeo vikati, a dežurnom je liječniku također zaprijetio da će ga ozlijediti.
     Počinitelj je uhićen i idućeg dana uz optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira doveden  dežurnom  sucu  za  prekršaje, koji  mu je nakon saslušanja odredio zadržavanje u bjelovarskom Zatvoru u  trajanju najduže četiri dana.
     Vlasnik ugostiteljskog objekta upoznat je da zbog kaznenog djela uništenja i oštećenja tuđe stvari u roku 90 dana protiv 29-godišnjaka može podnijeti prijedlog za progon, a zbog kaznenog djela prijetnje privatnu tužbu. 
     Zbog prijetnji upućenih liječniku u vezi s poslom koji ovaj obavlja, protiv počinitelja slijedi kaznena prijava.



Stranica