Najava pojačanog nadzora poštivanja prometnih propisa

Slika PU_BB/slike vijesti/policija03.jpg

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska obavještava sudionike u cestovnom prometu da će njezini policijski službenici dana 04./05. rujna ove godine (subota/nedjelja) provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa od strane svih sudionika u prometu na području cijele naše Županije.

  Foto: Ilustracija

     Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska obavještava sudionike u cestovnom prometu da će njezini policijski službenici dana 04./05. rujna  ove godine (subota/nedjelja) provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa od strane svih sudionika u prometu na području cijele naše Županije. Cilj akcije, kao i uvijek je smanjenje broja prometnih nesreća i pozitivni utjecaj na stanje sigurnosti u prometu.

     Nadzor će naročito biti usmjeren na suzbijanje prekršaja alkoholiziranosti i drogiranosti vozača, zatim na prekoračenje dopuštene brzine kretanja, upravljanje bez položenog vozačkog ispita, upravljanje za vrijeme zabrane, prekršaje mladih vozača, upravljanje neregistriranim i tehnički nepregledanim vozilima, kao i na suzbijanje prekršaja koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća.
 
     Molimo sve sudionike u prometu da poštuju prometne propise i svojim pozitivnim ponašanjem pridonesu povoljnom stanju sigurnosti.


Stranica