Pod utjecajem alkohola vrijeđali policajce

Slika PU_BB/uhicenik04.jpg

Navodeći da je prethodno fizički napadnut od njemu nepoznatih osoba, 25-godišnjak je u petak oko 2.15 sati u Ulici I. Gundulića u Bjelovaru zaustavio troje policijskih službenika PP Bjelovar.

 

       Navodeći da je prethodno fizički napadnut od njemu nepoznatih osoba, 25-godišnjak je u petak oko 2.15 sati u Ulici I. Gundulića u Bjelovaru zaustavio troje policijskih službenika PP Bjelovar.  Kako je prilikom razgovora vikao na policijske službenike i vrijeđao ih pogrdnim izrazima, te nije postupio po zapovijedi da se smiri, uhićen je i doveden u policijsku postaju. Tu mu je utvrđena alkoholiziranost od 1.68 promila, pa je nakon liječničkog pregleda smješten u posebnu prostoriju. Istoga je dana u jutarnjim satima uz optužni prijedlog priveden sucu za prekršaje, koji ga je nakon saslušanja pustio na slobodu. 

       Jučer su oko 4 sata u ugostiteljskom objektu u Novoj Rači javni red i mir vikanjem i međusobnim fizičkim obračunom narušavali 44-godišnjak i 39-godišnjak. Nakon što su u gostionicu došli policijski službenici Interventne jedinice policije Bjelovar, 44-godišnjak se smirio, dok je 39-godišnjak nastavio vikati, vrijeđajući policijske službenike. Zbog toga su nad njim uporabljena sredstva za vezivanje i zajedno s 44-godišnjakom priveden je u PP Bjelovar. Obojica su odbili alkotestiranje, te su uhićeni i zadržani u prostorijama policije. Uz optužne prijedloge istoga su dana  privedeni sucu za prekršaje, koji ih je nakon saslušanja pustio na slobodu.



Stranica