Najava pojačanog nadzora poštivanja prometnih propisa

Slika PU_BB/slike vijesti/policajac_promet.jpg

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska obavještava sudionike u cestovnom prometu da će njezini policijski službenici tijekom noći 06./07. kolovoza ove godine (petak/subota) provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa od strane svih sudionika u prometu na području cijele naše Županije, a sve u cilju smanjenja broja prometnih nesreća i pozitivnog utjecaja na stanje sigurnosti u prometu.

  Foto: Ilustracija

     Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska obavještava sudionike u cestovnom prometu da će njezini policijski službenici  tijekom noći 06./07. kolovoza ove godine  (petak/subota) provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa od strane svih sudionika u prometu na području cijele naše Županije, a sve u cilju smanjenja broja prometnih nesreća i pozitivnog utjecaja na stanje sigurnosti u prometu.

     Nadzor će biti osobito usmjeren na suzbijanje prekršaja alkoholiziranosti i drogiranosti, prekoračenja dopuštene brzine kretanja, upravljanja bez položenog vozačkog ispita, upravljanja za vrijeme zabrane, prekršaja mladih vozača, upravljanja neregistriranim i tehnički nepregledanim vozilima, prekršaja mopedista i motociklista, kao i na suzbijanje prekršaja koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća.

     Molimo sve sudionike u prometu da poštuju prometne propise i svojim pozitivnim ponašanjem pridonesu povoljnom stanju sigurnosti.



Stranica