„Performeri“ iz Dežanovaca i Končanice

Slika PU_BB/uhicenik03.jpg

Jučer se pijani 50-godišnjak u Dežanovcu ispred jedne kuće skinuo gol nakon čega je pokazivao genitalije dvjema mještankama te vikao na njih i vrijeđao ih pogrdnim riječima.

Foto: Ilustracija

Jučer se pijani  50-godišnjak u Dežanovcu ispred jedne kuće skinuo gol nakon čega je pokazivao genitalije dvjema mještankama  te vikao na njih  i vrijeđao ih pogrdnim riječima. Nakon toga je gol sjeo na sanduk od piva ispred lokalne trgovine gdje ga je obučenog zatekla policijska ophodnja. Isti je uhićen, a prilikom policijskog  postupanja vrijeđao je policijskog službenika. Tijekom današnjeg dana,  50-godišnji počinitelj  bit će uz optužni prijedlog  priveden na Prekršajni sud u Daruvaru. 

Istog dana je u Končanici 47-godišnjak pod vidnim utjecajem alkohola došao  pred ulazna vrata obiteljske kuće jedne mlađe mještanke, spustio hlače te joj pokazao genitalije i pritom joj govorio  prostote. Po dolasku policijske ophodnje navedeni je uhićen i nakon prekršajne obrade priveden na Prekršajni sud u Daruvaru  gdje mu je sutkinja nakon saslušanja odredila zadržavanje u Zatvoru Bjelovar u trajanju od pet dana.                   



Stranica