Zbog neoprezne vožnje zadobili tjelesne ozljede

Slika PU_BB/slike vijesti/policajac_autocesta_uspravna.jpg

Ulicom F. Rusana u Bjelovaru prema Slavonskoj cesti jučer se oko 11.35 sati na svojem biciklu kretao 18-godišnjak.

  Foto: Ilustracija

         Ulicom F. Rusana u Bjelovaru prema Slavonskoj cesti jučer se oko 11.35 sati na svojem biciklu kretao 18-godišnjak.  Dolaskom do parkirališnog prostora u istoj ulici, zbog nedržanja bicikla na dovoljnoj udaljenosti od ruba kolnika sišao je na obilježeni parkirni prostor. Tu je desnim dijelom upravljača udario u zadnji dio propisno parkiranog Fiata Punto bjelovarskih registracijskih oznaka i pao s bicikla. Prilikom pada zadobio je lake tjelesne ozljede, a alkotestiranjem je utvrđeno da nije bio alkoholiziran.  Protiv 18-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja u prometu.

          Upravljajući Peugeotom 406 bjelovarskih registracijskih oznaka jučer se oko 12.10 sati cestom kroz Gudovac prema Bjelovaru kretala 37-godišnjakinja. Dolaskom do zavoja ulijevo, zbog brzine kretanja neprilagođene osobinama i stanju ceste izgubila je kontrolu nad vozilom. Pritom je vozilom sletjela s kolnika i njegovim lijevim dijelom udarila u betonske stupove putne ograde obližnje obiteljske kuće. Vozilo se od njih odbilo, zarotiralo u zraku i krovom udarilo u betonsku putnu ogradu, a potom i  zemljanu površinu druge obiteljske kuće, gdje se i zaustavilo okrenuto na krov.
          Vozačica je u prometnoj nesreći zadobila lake tjelesne ozljede, pa iako je alkotestiranjem utvrđeno da nije pod utjecajem alkohola, izuzeti su joj krv i urin radi vještačenja. Protiv nje slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prometnog prekršaja.


Stranica