Tijekom vikenda tri požara

Slika PU_BB/slike vijesti/pozar05.jpg

U subotu, 10. ovog mjeseca, oko 16.10 sati u Ulici S. Radića u Predavcu izbio je požar na sjeniku 52-godišnjaka.

         Foto: Ilustracija

         U subotu, 10. ovog mjeseca, oko 16.10 sati u Ulici S. Radića u Predavcu izbio je požar na sjeniku 52-godišnjaka. Vatra se proširila na staju iz koje je istjerana stoka, a ugasili su je pripadnici JVP Bjelovar. Požar je prouzrokovan mehaničkim kvarom na puhalniku za sijeno, tako da je u potpunosti izgorio sjenik s 220 bala slame i 558 kubika sijena, te poljoprivredna mehanizacija. Vlasnik štetu cijeni oko 150 tisuća kuna. 

         Istoga dana oko 16 sati izbio je požar i na gospodarskom objektu 49-godišnjaka u Velikoj Peratovici. Požar su ugasili vatrogasci iz Daruvara u 17.30 sati, a izgorjela je unutrašnjost objekta i dio krovišta, pa se šteta cijeni oko pet tisuća kuna. Uzrok požara je kratki spoj na instalacijama TV prijemnika, koji se nalazio u jednoj od prostorija objekta.        

         U nedjelju, 11. srpnja ove godine oko 12 sati, uslijed preopterećenja produžnog kabla došlo je do kratkog spoja i požara u obiteljskoj kući 53-godišnjaka u Končanici. U požaru je izgorio hladnjak i električna peć, a ugasili su ga vatrogasci iz Daruvara i Končanice oko 12.35 sati. Materijalna šteta prouzrokovana požarom iznosi oko tisuću kuna.



Stranica