Krađe predmeta manje vrijednosti u Bjelovaru i Hercegovcu

Slika PU_BB/slike vijesti/traka03.jpg

U jednom trgovačkom centru u Bjelovaru jučer je oko 8.55 sati 44-godišnjakinja pokušala bez plaćanja iznijeti više prehrambenih artikala.

  Foto: Ilustracija

         U jednom trgovačkom centru u Bjelovaru jučer je oko 8.55 sati 44-godišnjakinja pokušala bez plaćanja iznijeti više prehrambenih artikala. Prije izlaska iz trgovačkog centra zaustavio ju je jedan od zaposlenika, a ona mu je predala artikle u vrijednosti oko 270 kuna, koje je stavila u platnenu torbu.  

         Istoga dana između 15.30 i 18.30 sati s prostora gradskog bazena na Trgu S. Radića u Bjelovaru netko je 11-godišnjem djetetu iz ruksaka uzeo mobitel. Ruksak je 11-godišnjak ostavio bez nadzora, a vrijednost mobitela cijeni se oko 650 kuna. Obzirom da je i prijašnjih godina tijekom ljeta zabilježeno više krađa na prostoru gradskog bazena, upozoravamo korisnike bazena da predmete koje donose sa sobom na odgovarajući način osiguraju. 

         Sinoć oko 23.20 sati u ugostiteljskom objektu u Hercegovcu, dvije su nepoznate ženske osobe iskoristile nepažnju zaposlenice i iz prostora šanka uzele dvije šteke cigareta. Vrijednost ukradenih cigareta iznosi oko 400 kuna.



Stranica