Provaljeno u Osnovnu školu Čazma

Slika PU_BB/uhicenik04.jpg

Tijekom noći 04./05. lipnja 2010. godine netko je provalio u školsko-sportsku dvoranu Osnovne škole Čazma i zatim spojnim hodnikom došao u prostor škole, provalio u ured ravnateljice, odakle je otuđio računalo sa pripadajućom opremom, mobitel i ključ službenog automobila Opel Meriva.

Foto: Ilustracija 

Tijekom noći 04./05. lipnja 2010. godine netko je provalio u školsko-sportsku dvoranu Osnovne škole Čazma i zatim spojnim hodnikom došao u prostor škole, provalio u ured ravnateljice, odakle je otuđio računalo sa pripadajućom opremom, mobitel i ključ službenog automobila Opel Meriva. Ukradene predmete je po izlasku iz škole stavio u spomenuti  automobil te se s njim odvezao.  

Poduzete su intenzivne mjere traganja, te je otuđeni automobil zamijećen u 16.45 sati ispred jedne kuće u mjestu Vagovina gdje je pronađen i uhićen 22-godišnji hrvatski državljanin iz okolice Čazme za kojeg utvrđeno da je upravljao sa ukradenim automobilom. Nakon izvršenog očevida automobil i ostali otuđeni predmeti koju su pronađeni u njemu, vraćeni su ravnateljici Osnovne škole. Uhićena osoba je dovedena u Policijsku postaju Čazma i nakon  kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je upravo ona počinitelj.



Stranica