Rezultati dodatne županijske akcije pojačanog nadzora prometa

Slika PU_BB/slike vijesti/policajac_promet.jpg

Dana 29./30. svibnja 2010. (subota/nedjelja) u vremenu od 20.00 do 04.00 sata na području PU bjelovarsko-bilogorske provedena je dodatna preventivno-represivna akcija pojačanog nadzora u prometu.

  Foto: Ilustracija

         Dana 29./30. svibnja 2010. (subota/nedjelja) u vremenu od 20.00 do 04.00 sata na području PU bjelovarsko-bilogorske provedena je dodatna preventivno-represivna akcija pojačanog nadzora u prometu. Nadzor je osobito bio  usmjeren na suzbijanje prekršaja alkoholiziranosti i drogiranosti, prekršaje prekoračenja dozvoljene brzine kretanja, upravljanja bez položenog vozačkog ispita, upravljanja za vrijeme zabrane, prekršaja mladih vozača, upravljanja neregistriranim vozilima, kao i ostalih prekršaja koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća.
         Tijekom provedbe akcije kontrolirano je 167 vozača, a utvrđeno je 19 prekršaja, u kojima je 5 vozača zatečeno da upravljaju svojim vozilom pod utjecajem alkohola, 4 vozača kažnjena su zbog prebrze vožnje, 3 zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa, 1 zbog nekorištenja zaštitne kacige, a za ostale prekršaje kažnjeno je još 6 vozača.

 
 


Stranica