U prometnoj nesreći u Končanici poginuo putnik iz Fiat Una

Slika PU_BB/slike vijesti/policija05.jpg

Danas oko 05,00 sati u Končanici dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

  Foto: Ilustracija

         
         Danas  oko 05,00 sati  u Končanici  dogodila se prometna nesreća u  kojoj je smrtno stradala jedna osoba.
         Do prometne nesreće je došlo na način da je 28-godišnji vozač upravljao Fiat Unom daruvarskih registracijskih oznaka kroz  Končanicu, DC-5 iz  Daruvara u smjeru Velikih Zdenaca, te je  prilikom ulaska u lijevi zavoj, zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad automobilom i sletio u desni putni jarak gdje je prednjim dijelom vozila udario u betonski prilazni most poljskog puta, od  kojega se odbio te se zaustavio na suprotnoj strani mosta.

     U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao putnik, muškarac srednje životne dobi,  za kojega se trenutno sa sigurnošću nije moglo utvrditi identitet. Teške tjelesne ozljede zadobio je putnik S.Ž. /1980./, dok su lake tjelesne ozljede zadobili vozač i treći putnik  32-godišnji S.B. koji je nakon koji je nakon liječničke pomoći pušten iz Opće bolnice Pakrac, dok su ostali zadržani na daljnjem liječenju.
 
    Kod vozača je alkotestiranjem utvrđena prisutnost alkohola u organizmu od 1,28 g/kg, te su mu izuzeti krv i urin  radi analize na alkohol.   

    Očevidom je rukovodio dežurni sudac Općinskog suda u Daruvaru, a dežurna istražna sutkinja je za sutra odredila obdukciju i prepoznavanje poginule osobe.  

    Protiv vozača slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Daruvaru. 

    Ovo je sedma poginula osoba u prometnim nesrećama na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.


              31.ožujka 2010. godine izvršenim prepoznavanjem od strane rodbine  utvrđen je identitet poginule osobe u ovoj  prometnoj nesreći. Radi se o  Evđenić Gostimiru (1955.) iz Dežanovca.   

 



Stranica