U prometnoj nesreći u Malom Pašijanu stradala žena

Slika PU_BB/slike vijesti/policija05.jpg

Jučer oko 21,05 sati u Malom Pašijanu dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

  Foto: Ilustracija

  
    Jučer oko 21,05 sati  u Malom Pašijanu dogodila se prometna nesreća u  kojoj je smrtno stradala jedna osoba.   Do prometne nesreće je došlo na način da je 41-godišnji vozač upravljao kamionom sa prikolicom koji je prevozio junad, krećući se iz pravaca Bereka u pravcu Garešnice, u nenaseljenom dijelu mjesta Mali Pašijan na svom desnom kolničkom traku  prednjim dijelom teretnog vozila udario u tijelo za sada još uvijek nepoznate ženske osobe koja je na mjestu događaja preminula.                                                     

    Kod vozača alkotestiranjem nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu, te mu je izuzeta krv  radi analize na alkohol.   Očevidom je rukovodila dežurna istražna sutkinja Županijskog suda u Bjelovaru koja je za danas odredila obdukciju. Promet je na tom dijelu DC-26 bio zbog očevida zatvoren u vremenu od 21,10 do 01,00 sati te se odvijao obilazno. 

     Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju identiteta stradale žene, a protiv vozača slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Daruvaru. 

    Ovo je peta poginula osoba u prometnim nesrećama na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

                                                                      ***
    Danas tijekom prijepodneva izvršeno je od strane rodbine  prepoznavanje stradale žene  u ovoj prometnoj nesreći te je utvrđeno da se radi o Mare Ugarković  (1942.) iz Malog Pašijana.



Stranica