Drski vozač na ulici pred kućom napao 59-godišnjaka

Slika PU_BB/slike vijesti/napad_palicom.jpg

Sinoć oko 20.25 sati u Ždralovima nepoznati vozač je sa automobilom crvene boje naglo startao više puta uz proklizavanja pogonskih kotača i zanošenja vozila, čime je uznemirio 59-godišnjeg stanara obližnje kuće, koji je izašao iz dvorišta na putni most u namjeri da upozori vozača na ponašanje.

  Foto: Ilustracija

      Sinoć oko 20.25 sati u Ždralovima  nepoznati vozač je sa automobilom crvene boje  naglo startao više puta uz  proklizavanja pogonskih kotača i zanošenja vozila, čime je uznemirio  59-godišnjeg stanara obližnje kuće, koji je izašao iz dvorišta na putni most u namjeri da upozori vozača na ponašanje. U tom trenutku  iz automobila je izašao spomenuti vozač starosti 30-35 godina i  bez povoda ga udario gumenom palicom u predjelu glave, uslijed čega je ovaj pao i privremeno izgubio svijest, da bi  ga napadač  nastavio  udarati  nogom po tijelu. Da bi spriječio daljnji napad u sukob se umiješao 35-godišnji sin napadnutoga, koji je nepoznatog muškarca  odgurnuo,  nakon čega je počinitelj  i njega udario palicom po ruci i nogom u prsa uz prijetnju, te sjeo  u vozilo i pobjegao.  

       59-godišnjak je u ovom događaju zadobi lake tjelesne ozljede, koje su mu konstatirane u Općoj bolnici Bjelovar.   

       Policijski službenici rade na utvrđivanju identiteta  počinitelja protiv kojeg će se podnijeti optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira na naročito drzak način.          



Stranica