U Bjelovaru fizički napadnut 23-godišnjak koji je zadobio teške tjelesne ozljede

Slika PU_BB/slike vijesti/napad_sakama.jpg

Kako smo jutros izvijestili, jučer oko 01.50 sati u Bjelovaru na Trgu Eugena Kvaternika, tada nepoznati počinitelji pod neutvrđenim okolnostima, fizički su napali Bojana C. /1987./ iz Bjelovara, kojom prilikom je on zadobio teške tjelesne ozljede.

Foto: Ilustracija

      Kako smo jutros izvijestili, jučer oko 01.50 sati u Bjelovaru na   Trgu Eugena Kvaternika, tada nepoznati počinitelji pod neutvrđenim okolnostima, fizički su  napali Bojana C. /1987./ iz Bjelovara, kojom prilikom je on zadobio   teške tjelesne ozljede.
 
   Policijski službenici Policijske postaje Bjelovar proveli su danas kriminalističko istraživanje nad dvoje maloljetnih hrvatskih državljana starosti 17-godina, zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda na štetu Bojana C.
     Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su gore navedeni hrvatski državljani,  u navedeno vrijeme na obilježenom pješačkom prijelazu kod T-Com centra na Trgu Eugena Kvaternika u Bjelovaru, započeli smijeh kada su čuli zvuk narodne glazbe sa mobitela djevojke koja je bila u društvu sa oštećenim, na što je Bojan započeo verbalni sukob sa njima koji je kulminirao tjelesnim napadom osumnjičenih na njega. U slijed zadobivenih udaraca rukama i nogama oštećeni je zadobio teške tjelesne ozljede glave, te je nakon ukazane liječničke pomoći zadržan na liječenju.              
   Osumnjičeni će tijekom današnjeg dana biti privedeni u Istražni centar Županijskog suda u Bjelovaru.
     
 

 


Stranica