Preminuo sudionik prometne nesreće u Rovišću

Slika PU_BB/slike vijesti/Prometna u Rovišću .jpg

Jučer oko 12.05 sati 32-godišnji vozač upravljao je Audiem A6 bjelovarskih registracijskih oznaka kroz Rovišće , Ulicom N. Š. Zrinskog te je zbog ne držanja vozila na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika desnim kotačima zahvatio desnu bankinu, sletio u desni putni jarak te prednjim desnim krajem automobila udario u betonski putni most ispred kbr.60.

 
Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

         U nedjelju, 14.03. oko 12.05 sati,  32-godišnji  vozač upravljao je Audiem   A6  bjelovarskih registracijskih  oznaka   kroz Rovišće , Ulicom N. Š. Zrinskog te je zbog ne držanja vozila na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika desnim kotačima zahvatio desnu bankinu, sletio u desni putni jarak te  prednjim desnim krajem automobila udario u betonski putni most ispred kbr.60.                                                           

         U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 19-godišnji  putnik sa  prednjeg   sjedišta  i 24-godišnji putnik sa  zadnjeg sjedišta, dok je vozač zadobi lake tjelesne ozljede.  Svima je liječnička  pomoć ukazana u Općoj bolnici Bjelovar gdje su i  zadržan na liječenju.

          Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da je vozač bio pod utjecajem alkohola od 1,85 g/kg te mu je  izuzeta  krv radi  analize na alkohol, a protiv njega slijedi kaznena prijava.
         
         Jučer, oko 11.15 sati, u KBC "Rebro" u Zagrebu, od zadobivenih ozljeda preminuo je 19-godišnji sudionik prometne nesreće.
 



Stranica