Blagoslav djelatnika i prostorija Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske

Slika PU_BB/slike vijesti/Blagoslov grla.jpg

Danas na dan Svetoga Blaža naš policijski kapelan velečasni Damir Vrabec blagoslovio je djelatnike i radne prostorije Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, Policijske postaje Bjelovar i Postaje prometne policije.


Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

         Danas na dan Svetoga Blaža  naš  policijski kapelan velečasni Damir Vrabec blagoslovio je  djelatnike i radne prostorije Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, Policijske postaje Bjelovar i Postaje prometne policije. Blagoslovu je bio nazočan  načelnik Policijske uprave Jakob Bukvić sa suradnicima  te policijski službenici i ostali zaposlenici.
        Prije blagoslova služena je Sveta Misa, a kako je to i običaj na dan Svetoga Blaža,  u okviru mise  je obavljen i blagoslov grla. Inače Sv. Blaž bio je mučenik, liječnik i veliki prijatelj siromaha i bolesnika, pa se tako svake godine na njegov blagdan po crkvama dijeli blagoslov i pomazanje grla.
      Koristimo priliku da velečasnom Damiru Vrabecu i na ovaj način zahvalimo na svemu što je za nas učinio u prošloj godini kao naš kapelan i dušobrižnik, ali i kao prijatelju koji je uvijek tu  da pomogne kad zatreba.            



Stranica