Pregled značajnijih događaja za 30.prosinac 2009.

Slika PU_BB/slike vijesti/traka06.jpg

Jučer prijepodne netko je iz ormarića koji se nalazi u ginekološkoj ambulanti Opće bolnice Bjelovar otuđio novčanik 57-godišnje djelatnice, a u kojem su se nalazili osobne isprave, bankovna kartica te nekoliko stotina kuna.

 
Foto: Ilustracija

      Jučer  prijepodne netko je iz ormarića koji se nalazi u ginekološkoj ambulanti Opće bolnice Bjelovar otuđio novčanik 57-godišnje djelatnice, a u kojem su se nalazile osobne isprave, bankovna kartica te nekoliko stotina kuna. 

      Istog dana u večernjim satima  netko je u Kapeli na parkiralištu ispred lokalnog ugostiteljskog objekta iz nezaključanog  automobila Fiat Bravo otuđio prijenosno računalo vrijedno oko 3500 kuna. 

       Oko 17.25 sati u Bjelovaru u Ulici Ferde Livadića u kontroli prometa zatečen je 43-godišnji vozač koji je  upravljao sa Ford Escortom  za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zbrane upravljanja vozilima „B“ kategorije. Uz to je utvrđeno  da je isti na ovaj automobil stavio ne pripadajuće  registracijske pločice zagrebačkih oznaka.Protiv njega slijedi podnošenje kaznene prijave.

       Oko  18.50 sati  u Grubišnom Polju 42-godišnjak je prilikom silaska sa tavana u potkrovlju kuće skliznuo sa drvenih ljestava sa visine od 2,6 metra i pao na betonsku ploči te zadobio tešku ozljedu glave. Kolima hitne medicinske pomoći prevezen je u Opću bolnicu Virovitica gdje je zadržan na liječenju.    


Stranica