U prometnoj nesreći u Rovišću smrtno stradao pješak

Slika PU_BB/slike vijesti/PN pješak u Rovišću .jpg

Sinoć oko 19.05 sati 37-godišnji vozač, pod utjecajem alkohola od 2,29 g/kg, upravljao je VW Golfom kroz mjesto Rovišće, Ulicom Stjepana Radića, te dolaskom do ispred kbr. 44 sa automobilom je prešao na lijevu stranu kolnika i prednjim lijevim krajem udario u pješaka Iliju B. (1931.), koji se kretao iz suprotnog smjera svojom desnom stranom sa upaljenom ručnom svjetiljkom u ruci.

Foto: PU bjelovarsko-bil.     

     Sinoć oko 19.05 sati 37-godišnji vozač, pod utjecajem alkohola od 2,29 g/kg, upravljao je  VW Golfom kroz mjesto Rovišće, Ulicom Stjepana Radića, te dolaskom do ispred kbr. 44 sa automobilom je prešao na lijevu stranu kolnika i prednjim lijevim krajem udario u pješaka Iliju B. (1931.), koji se kretao iz suprotnog smjera svojom desnom stranom sa upaljenom ručnom svjetiljkom u ruci. Nakon udarca pješak je odbačen u putni jarak, dok je automobil sletio u suprotni jarak gdje je desnim kotačem udario u putni most kbr. 46.

      U prometnoj nesreći teške ozlijede zadobi je pješak  Ilija B. koji je uslijed istih  preminuo u 19.55 sati u Općoj bolnici Bjelovar. Vozaču, koji je zadobio lake tjelesne ozlijede, izuzeti su krv i mokraća poradi analize na prisutnost alkohola, dok će se danas sukladno nalogu istražne sutkinje izvršiti obdukcija mrtvog tijela stradalog.                                

    Ovo je 18. poginula osoba ove godine u prometnim nesrećama na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.  

 


Stranica