Maloljetna dvojka ukrala novac iz trgovine u Bjelovaru

U subotu 21. studenog 2009. g. oko 17.00 sati u Bjelovaru, u Ulici a. Mihanovića u trgovini „Špar“ 15-godišnjak i 16-godišnjak počinili su kazneno djelo krađe na način što je jedan od njih odvlačio pažnju trgovkinje tražeći da mu pokazuje robu na policama, dok je drugi otključao registar kasu sa ključem koji je bio u bravici i iz nje otuđio oko 1700 kuna, nakon čega su otišli iz trgovine.

 

U subotu 21. studenog 2009. g. oko 17.00 sati u Bjelovaru, u Ulici Antuna Mihanovića u trgovini „Špar“ ,  15-godišnjak i 16-godišnjak  počinili  su kazneno djelo krađe na način što je jedan od njih odvlačio pažnju trgovkinje  tražeći da mu pokazuje robu na policama, dok je drugi otključao registar kasu sa ključem koji je bio u bravici  i iz nje otuđio oko 1700 kuna, nakon čega su otišli iz trgovine.

Policijski službenici su ovu dvojicu  oko  17.40 sati  uočili kod  autobusnog kolodvora u Bjelovaru te ih priveli  u policijsku postaju.  Provedenim kriminalističkim  istraživanjem utvrđeno je da su oni počinile ovo kazneno djelo te je od njih oduzet veći dio otuđenog novca, dok su oko 100 kuna uspjeli u međuvremenu potrošiti.                                         



Stranica