36-godišnjakinja pod utjecajem alkohola skrivila prometnu nesreću u Bjelovaru

Slika /PU_BB/slike vijesti/Raskrižje - Franjevačka - Livadićeva - Istarska.JPG
Foto: Policijska uprava bjelovarsko - bilogorska

U četvrtak 24. ožujka oko 23.30 sati u Bjelovaru, 36-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom marke Renault riječkih registracijskih oznaka krećući se Franjevačkom ulicom od pravca juga u pravcu sjevera.

Dolaskom u blizinu raskrižja s ulicom Ferde Livadića, s vozilom je zauzela položaj u prometnoj traci za skretanje u lijevo, nakon čega nije skrenula u navedenu ulicu, već je skrenula u desno u Istarsku ulicu. Tom prilikom je u njenu prednju desnu bočnu stranu udario prednjim lijevim krajem osobni automobil marke Bmw bjelovarskih registracijskih oznaka, s kojim je upravljao 24-godišnjak, a koji se kretao od istog pravca prometnom trakom za prolazak kroz raskrižje ravno.

U prometnoj nesreći, na oba vozila je nastala materijalna šteta, dok ozlijeđenih osoba nije bilo. Oboje vozača su alkotestirana, reakcija samo kod 36-godišnjakinje kod koje je utvrđena koncentracija alkohola od 1.39 g./kg. 36-godišnjakinja je privedena u prostorije policije te smještena u posebnu prostorije policije do otrežnjenja.
 
Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 36-godišnjakinji su izdana izvješća o počinjenim prekršajima, a uz to joj slijedi i optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila