Zabilježeni događaji tijekom proteklog vikenda

Slika /PU_BB/slike vijesti/auto_policija06.jpg

Dvije provalne krađe, jedna krađa drva iz šume, oštećenje tuđe stvari i dragovoljna predaja oružja i streljiva obilježili su protekli vikend.    

Foto: ilustracija
 
U nedjelju 11. studenog poslijepodne, u Čazmi, u Ulici Kralja Tomislava, nepoznati počinitelj provalio je u jedan stan iz kojeg je ukrao razni nakit vrijedan oko 10000 kuna.  

U razdoblju od 06. do 10. studenog  u Gornjim Plavnicama provaljeno je u vikend-kuću u kojoj je provalnik ispreturao stvari nakon čega je otišao, a da nije ništa odnio.   

U razdoblju od  početka srpnja do 08. studenog ove godine, u šumi zvanoj “Bijela zemlja” kraj Pobjenika (Grad Čazma) nepoznati počinitelji su posjekli i odvezli 23 stabala hrasta,
graba i johe, na koji način su oštetili dvije vlasnice za nekoliko  desetaka tisuća kuna.  

U suboti 10. studenog, u Bjelovaru, u Ulici Vatroslava Lisinskog, u jednom  ugostiteljskom objektu, nepoznata osoba  je, iz za sada neutvrđenih razloga, prilikom izlaska iz ugostiteljskog objekta, uzela aparat za gašenje požara tip S6 te ga aktivirala u unutrašnjosti objekta.  Vlasnik nastalu štetu procjenjuje na 2000 kuna.

U petak 09. studenog, policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu PU bjelovarsko-bilogorske je od jedne osobe sa područja Daruvara preuzeo oružje i streljivo koje mu je ona dragovoljno predala i to zračnu pušku prepravljenu na pušku malog kalibra, plinski revolver prepravljen na revolver kalibra 9 mm kratki i 20 komada malokalibarskog streljiva. Podsjećamo da za dragovoljnu predaju nema zakonskih sankcija.  
 


Pisane vijesti