Vozilom oštetio drugo vozilo pa napustio mjesto događaja

Slika /PU_BB/slike vijesti/policija natpis - 4456156.jpg
Foto: ilustracija

U nedjelju, 9. listopada, oko 22.00 sata, u Garešnici, na parkiralištu tvrtke u Graničarskoj ulici, nepoznati vozač je upravljao vozilom slavonskobrodskih registarskih oznaka parkirajući vozila na označeno parkirno mjesto tako što je prednjim dijelom vozila skretao ulijevo na upražnjeno parkirno mjesto.

Prethodno se nije uvjerio da takvu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu te ne vodeći računa o položaju svog vozila i smjeru kretanja uslijed čega je prednjim desnim dijelom svog vozila oštetio lijevi bočni dio parkiranog osobnog automobila daruvarskih registarskih oznaka.

Parkirano vozilo je vlasništvo 33-godišnjaka iz Daruvara i ono je bilo propisno parkirano na označenom parkirnom mjestu. Pričinjena šteta na vozilu procjenjuje se na 1500 eura.

Nakon događaja nepoznati vozač se s vozilom udaljio s mjesta događaja, a da prethodno nije vlasniku oštećenog vozila ostavio svoje podatke i podatke o vozilu sa kojim je prouzročio prometnu nesreću.

Slijedi daljnji rad na utvrđivanju identiteta vozača vozila slavonskobrodskih registarskih oznaka koji je u trenutku događaja upravljao vozilom, te njegovo prekršajno sankcioniranje.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila