Vozili moped i osobni automobil pod utjecajem alkohola većim od 2,00 g/kg

Slika /PU_BB/slike vijesti/alkohol.png

U Gudovcu, u kontroli prometa zatečen 21-godišnjaka da upravlja mopedom bez registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 2,47 g/kg i bez vozačke dozvole, a u Bjelovaru, 65-godišnjak kako upravlja osobnim automobilom pod utjecajem alkohola u organizmu od 2,17 g/kg  

Foto: ilustracija

U noći, 22. lipnja u 00.10 sati, u Gudovcu, u kontroli prometa policijski službenici su zatekli 21-godišnjaka kako upravlja mopedom bez registarskih oznaka, pod vidnim utjecajem alkohola. Njegovim alkotestiranjem mu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu od 2,47 g/kg, a daljnjim provjerama je utvrđeno da nije položio vozački ispit za upravljanje vozilom niti jedne kategorije, odnosno da nema vozačku dozvolu. On je uhićen, te je priveden u službene prostorije policije gdje je smješten u posebnu prostoriju do otrežnjenja i privođenja na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru.

U subotu, 20. lipnja u 23.40 sati u Bjelovaru, u Ulici Banovine Hrvatske, prilikom kontrole prometa zatečen je 65-godišnjak kako upravlja osobnim automobilom marke „Opel Astra“ (BJ), pod utjecajem alkohola u organizmu od 2,17 g/kg. On je priveden u službene prostorije policije gdje je smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do otrežnjenja, a protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Pisane vijesti | Promet i vozila