Vozači uhićeni zbog počinjenih prometnih prekršaja

Slika /PU_BB/Promet/lisice.jpg

U Bjelovaru 42-godišnjak vozio bez vozačke dozvole i pod zabranom, a u Daruvaru 44-godišnjak vozio pod utjecajem alkohola i bez vozačke dozvole

Foto: Ilustracija

U srijedu, 03. ožujka oko 07.00 sati u Bjelovaru, na Slavonskoj cesti, policijski službenici su u kontroli prometa zatekli 42-godišnjaka da upravlja osobnim automobilom Opel Astra, bjelovarskih registracijskih oznaka za vrijeme dok mu je rješenjem vozačka dozvola poništena te mu je izrečena i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije. On je uhićen, priveden u službene prostorije policije, a potom je doveden na Prekršajni odjel Općinski sud u Bjelovaru, gdje mu je nakon saslušanja određeno zadržavanje u trajanju od 5 dana te je predan u Zatvor u Bjelovaru.
 
Također u srijedu, 03. ožujka oko 07.00 sati u Daruvaru, u Ulici Petra Zrinskog zatečen je 44-godišnjak da upravlja osobnim automobilom VW Golf, daruvarskih registracijskih oznaka, a da kod sebe nije imao vozačku dozvolu te je bio pod utjecajem alkohola od 1.06 g/kg. I ovaj 44-godišnjak je uhićen, priveden u prostorije policije, a potom na Prekršajni odjel Općinski sud u Bjelovaru, gdje mu je nakon saslušanja određeno zadržavanje u trajanju od 10 dana te je i on predan u Zatvor u Bjelovaru.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila