Upravljali vozilima pod utjecajem alkohola i bez vozačke dozvole

Slika PU_BB/slike vijesti/policajac_pise_kaznu.jpg

Prekjučer u poslijepodnevnim satima u Kraljevcu, policijski službenici su prilikom redovne kontrole prometa zatekli 29-godišnjaka koji je upravljao motociklom bez registracijske oznake i bez vozačke dozvole.  

Foto: Ilustracija

Prekjučer u poslijepodnevnim satima u Kraljevcu, policijski službenici su prilikom redovne kontrole prometa zatekli 29-godišnjaka koji je upravljao motociklom bez registracijske  oznake i bez vozačke dozvole. Daljnjom kontrolom utvrđeno je da je pod utjecajem alkohola od 0,42 g/kg. Protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog.

Jučer u ranim jutarnjim satima u Daruvaru, u Frankopanskoj ulici, policijski službenici zatekli su 30-godišnjaka da upravlja Fiat Unom pod utjecajem alkohola od 1,94 g/kg. Protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog.

Tijekom prošle noći u Bjelovaru, u ulici Vladimira Nazora, policijski službenici zatekli su  52-godišnjaka da upravlja neregistriranom Zastavom Yugo bez vozačke dozvole. Daljnjom kontrolom utvrđeno je da je pod utjecajem alkohola od 2,14 g/kg. Protiv njega će biti podnesen optužnog prijedlog.



Stranica