U sat vremena tri osobe teško ozlijeđene u prometnim nesrećama

24. lipnja 2009. g. oko 12.20 sati 22-godišnjak upravljao je osobnim automobilom "Opel Zafira", daruvarskih registracijskih oznaka, krećući se nenaseljenim dijelom od pravca mjesta Ljudevit Selo u pravcu Daruvarskog Brestovaca, te je u jednom trenutku prešao na lijevu stranu kolnika i prednjom lijevom stranom automobila udario u moped marke „Tomos“ daruvarskih reg. oznaka sa kojim je iz suprotnog smjera upravljala Zdenka R. (1960.), a koja je potom od siline udara pala sa mopeda na bankinu.

       24. lipnja 2009. g. oko 12.20 sati 22-godišnjak upravljao je osobnim automobilom  "Opel Zafira", daruvarskih registracijskih oznaka,  krećući se  nenaseljenim   dijelom   od pravca mjesta Ljudevit Selo u pravcu  Daruvarskog  Brestovaca, te je u jednom trenutku  prešao na  lijevu stranu kolnika i prednjom lijevom stranom automobila udario u moped marke  „Tomos“ daruvarskih reg. oznaka sa kojim je iz suprotnog  smjera upravljala  Zdenka R. (1960.), a koja je potom od siline udara pala sa mopeda na bankinu.                                                  

          U prometnoj nesreći tešku ozljedu  lijeve ruke zadobila je vozačica mopeda.  Vozači nisu bili pod utjecajem alkohola. Protiv vozača osobnog automobila  slijedi kaznena prijava.

 

          Istog dana  oko 13.15 sati 40-godišnjak upravljajući  "Fiat Puntom" daruvarskih reg. oznaka  u Ulici  Petra  Zrinskog u Daruvaru ispred  kbr.10, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te prednjim desnim kotačem zahvatio desni betonski rubnik kolnika, sletio na zelenu površinu, prednjim desnim dijelom vozila udario u metalni rasvjetni stup  od  kojeg se odbio i zaustavio se na kolniku.                               

         U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede  zadobio je  vozač te 10-godišnja putnica u vozilu, dok je 3-godišnji  putnik  zadobio lake tjelesne ozljede.  Svi  su zadržani u Općoj bolnici Pakrac  na daljnjoj hospitalizaciji.                                   

        Kod vozača  automobila izmjerena prisutnost alkohola u krvi u  koncentraciji od 1,51 g/kg,   a  protiv njega slijedi kaznena prijava i optužni prijedlog. 



Stranica