U prometnoj nesreći u Stražancu teško ozlijeđen 21-godišnjak

Slika /PU_BB/slike vijesti/policija05.jpg
Foto: ilustracija

U subotu oko 19.15 sati, 21-godišnjak je upravljao neregistriranim osobnim automobilom Fiat, krećući se kolnikom kroz mjesto Stražanac iz smjera istoka u smjeru zapada. Dolaskom do kućnog broja 45 nije svoje vozilo držao što bliže desnom rubu kolnika, već je prešao na lijevu stranu kolnika i prednjim dijelom vozila udario u prednji dio propisano parkiranog osobnog automobila Audi daruvarskih registracijskih oznaka, a koji je bio parkiran na bankini van kolnika. Nakon udara, Audi je odbačen na kolnik, dok je 21-godišnjak s Fiatom sletio u lijevi putni jarak gdje je prednjim djelom vozila udario u oglasnu ploču, a potom u metalnu dvorišnu ogradu.
 
U prometnoj nesreći lakše je tjelesno ozlijeđen i 25-godišnji pješak kojeg je prilikom udara vozila udario neutvrđeni predmet u predjelu glave.
 
21-godišnji vozač je poradi pružanja liječničke pomoći prevezen vozilom hitne medicinske pomoći Daruvar u Opću bolnicu Virovitica gdje je zadržan na liječenju i gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede.
 
Protiv 21-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog zbog izazivanja prometne nesreće.

Pisane vijesti | Promet i vozila