U prometnoj nesreći u Rovišću ozlijeđene četiri osobe

Slika /PU_BB/slike vijesti-novije/bljeskalica.jpg

Zbog nesreće bila je zatvorena županijska cesta ŽC-3003

Foto: ilustracija

Jučer, 26. siječnja, oko 23,15 sati, u Rovišću 21-godišnjak je upravljao osobnim automobilom, bjelovarskih registarskih oznaka, Ulicom Nikole Šubića Zrinskog i izlaskom iz lijevog zavoja je zbog brzine neprilagođene osobinama i stanju ceste desnim kotačima vozila zahvatio bankinu i prešao preko putnog mosta nakon čega se vozilo nastavilo kretati po putnom jarku i prednjim dijelom udarilo u zemljani most te sa nastavilo kretati i udarilo u drugi zemljani most nakon čega se odbilo na kolnik gdje se i zaustavilo. U prometnoj nesreći su ozlijeđeni 21-godišnji vozač i 20-godišnjakinja, 30-godišnjak i 21-godišnjakinja koji su se nalazili kao putnici u vozilu. Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar. 21-godišnji vozaču zbog ozljeda nije alkotestiran na mjestu događaja već su izuzeti uzorci krvi i urina za analizu.
Zbog prometne nesreće za promet je bila zatvorena županijska cesta ŽC-3003 od 26. siječnja u 23,30 sati do 27. siječnja u 2,20.
Protiv 21-godišnjeg vozača slijedi podnošenje adekvatne prijave nakon zaprimanja medicinske dokumentacije ozlijeđenih i rezultata analize krvi i urina vozača.     
 

Priopćenja | Kaznena djela i zakon