U prometnoj nesreći u Dežanovcu dvije osobe su teže tjelesno ozlijeđene

Slika /PU_BB/slike vijesti/policija05.jpg
Foto: ilustracija

U četvrtak 25. studenog oko 21.15 sati, 65-godišnjak je upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registracijskih oznaka kroz Dežanovac. Dolaskom do kućnog broja 345., izlaskom iz oštrog desnog zavoja nije svoje vozilo držao na sredini obilježene prometne trake te je prešao s vozilom na lijevu stranu kolnika i prednjim djelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog automobila daruvarskih registracijskih oznaka, a s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 73-godišnjak. Nakon sudara, bjelovarski automobil se zarotirao na kolniku, dok je daruvarski automobil od siline udara odbačen van kolnika.
 
73-godišnjak je vozilom hitne medicinske pomoći Daruvar prevezen na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu Bjelovar gdje je konstatirano da je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život. 65-godišnjak i njegov 22-godišnji putnik su vozilom hitne medicinske pomoći Grubišno Polje prevezeni u Opću županijsku bolnicu Pakrac gdje je konstatirano da je 65-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede, dok je 22-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život.
 
Protiv 65-godišnjaka zbog počinjenog kaznenog djela iz članka 227. Kaznenog zakona, slijedi kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

Pisane vijesti | Promet i vozila