U prometnoj nesreći u Bjelovaru pješak zadobio teške tjelesne ozljede

Slika /PU_BB/slike vijesti/pjesacki02.JPG

Protiv 23-godišnjaka slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru zbog počinjenja kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće“ iz članka 227. Kaznenog zakona

Foto: ilustracija

U utorak 15. lipnja oko 08.30 sati u Bjelovaru, u Ulici Antuna Mihanovića došlo je do prometne nesreće tako što je 23-godišnjak upravljao teretnim automobilom križevačkih registracijskih oznaka te se uključivao u promet s gradilišta, a da nije propustio sve pješake koji se kreću prometnicom. Prednjim krajem vozila udario je u 72-godišnjeg pješaka koji se kretao pješačkim nogostupom i koji je obilazio teretni automobil koji se jednim dijelom nalazio na pješačkom nogostupu.

72-godišnjak je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu Bjelovar na pružanje liječničke pomoći, gdje je konstatirano da je zadobio teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život.

Vozač i pješak nisu bili pod utjecajem alkohola.

Protiv 23-godišnjaka slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru zbog počinjenja kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće“ iz članka 227. Kaznenog zakona.

Pisane vijesti | Promet i vozila