U Predavcu 43-godišnjak teško ozlijedio 24-godišnjaka

Slika /PU_BB/slike vijesti/policija.jpg

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 43-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela teška tjelesna ozljeda

Foto: ilustracija

U petak, 29. siječnja u 22.50 sati zaprimljena je telefonska dojava bjelovarske hitne medicinske pomoći da su zaprimili 24-godišnjaka s teškim tjelesnim ozljedama opasnim po život. Provedenim izvidima utvrđeno je da je u petak, 29. siječnja, navečer, u Predavcu, u Ulici Nikole Zrinskog, u svom dvorištu 43-godišnjak verbalno i tjelesno napao 24-godišnjaka na način da ga je nekoliko puta udario nogom u predjelu trbuha te ga tako teško ozlijedio.
U subotu, 30. siječnja, osumnjičeni 43-godišnjak je priveden u službene prostorije policije. Temeljem sudskog naloga obavljena je pretraga obiteljske kuće i drugih prostorija u vlasništvu 43-godišnjaka te su poduzete i druge hitne dokazne radnje.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 43-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela teška tjelesna ozljeda.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon