U Grubišom Polju u obitelji se nasilnički ponašao unuk, a u Bjelovaru kćer

Slika PU_BB/slike vijesti/nasilnik_udara_sakom.jpg

Jučer oko 17.00 sati u Grubišnom Polju u obiteljskoj kući došlo je do nasilja u obitelji od strane 22-godišnjaka na način što je isti bez povoda u alkoholiziranom stanju (2,67 g/kg) vičući vrijeđao svoju 86-godišnju baku i 31-godišnju djevojku sa kojom nevjenčano živi više od godinu i pol dana.


Foto: Ilustracija

        Jučer  oko 17.00 sati u Grubišnom Polju  u obiteljskoj kući došlo je do nasilja u obitelji od strane 22-godišnjaka na način što je isti bez povoda u alkoholiziranom stanju (2,67 g/kg) vičući  vrijeđao svoju 86-godišnju baku i 31-godišnju  djevojku sa kojom nevjenčano živi više od godinu i pol dana. Nakon toga je lupao šakom po stolu i vratima te  rukom razbio staklo na vitrini,  istjerao baku iz kuće koja je  pobjegla kod  susjeda,a zatim i tjelesno napao svoju djevojku koju je udario  u predjelu glave i tijela. Pošto je postojala opasnost da će nastaviti sa nasiljem mladić je uhićen, smješten u posebne prostorije do otrežnjenja, te će danas uz optužni prijedlog biti doveden na Prekršajni sud u Grubišnom Polju. Ozlijeđena  djevojka je prevezena u Opću bolnicu Virovitica gdje joj je pružena liječnička pomoć. Kvalifikaciju ozljeda bolnica će dojaviti naknadno. 

           Istog dana oko 20.15 sati u Bjelovaru, 49-godišnjakinja došavši u vidno alkoholiziranom stanju u svoj stan  počela je  vikati  i galamiti  na 75-godišnju majku te ju tjerati  van iz  stana, da bi je potom i rukama udarala po glavi i tijelu uslijed čega ova nije zadobila vidljive tjelesne ozljede. Događaju je bila nazočna i njezina  17-godišnja kćer na koju je također vikala te  i nju tjerala van iz stana. Obzirom da je postojala bojazan da će nastaviti  s nasilničkim ponašanjem u obitelji, nasilnica je  uhićena, dovedena u  PP Bjelovar gdje je odbila alkotestiranje, a nakon toga jesmještena u posebnu prostoriju do otrežnjenja. Danas će biti  uz optužni prijedlog dovedena na Prekršajni sud u Bjelovaru.                                                            



Stranica