U dvije prometne nesreće tri osobe lakše ozlijeđene

Slika /PU_BB/slike vijesti/policija05.jpg

U prometnoj nesreći u Trojstvenom Markovcu koju je skrivio pijani 39-godišnji vozač, dvije osobe su ozljeđene, a u prometnoj nesreći koju je skrivio pijani 29-godišnjak u Prespi, ozlijeđen putnik 

Foto: ilustracija
U srijedu, 10. travnja u 19.25 sati, pijani 39-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom (VŽ) kroz Trojstveni Markovac, Đurđevačkom cestom. Uslijed neprilagođene brzine gustoći prometa i vidljivosti prednjim krajem vozila udario je u traktorski priključak (kalač za drva) koji je bio priključen za traktor s kojim je upravljao 36-godišnjak, a koji se kretao u istom smjeru. U prometnoj nesreći oba vozača su zadobili lakše tjelesne ozljede.
39-godišnji vozač osobnog automobila koji je i skrivio ovu prometnu nesreću i koji je bio pod utjecajem alkohola od 2,41 g/kg je uhićen i smješten u posebnu prostoriju do otrežnjenja i odvođenja na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru.

Istog dana, oko 23.30 sati, 29-godišnjak je upravljao prije stjecanja prava na upravljanja jer nije položio vozački ispit niti jedne kategorije, osobnim automobilom (BJ) kroz Prespu. Uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju kolnika (zavoj, kolnik mokar i sklizak) s vozilom je sletio u putni jarak. Njegovim alkotestiranjem je utvrđena koncentracija alkohola od 1,36 g/kg. U prometnoj nesreći lake tjelesne ozljede zadobio je putnik na prednjem sjedištu.
I ovaj vozač je uhićen i smješten u posebnu prostoriju do otrežnjenja i odvođenja na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru.
 

Stranica