U Daruvaru pronađeno sedam stabljika indijske konoplje

Slika pu_bb/slike vijesti/bjelovar_marihuana.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Daruvar dovršili su jučer kriminalističku obradu nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo „Zlouporabe opojne droge“ na području grada Daruvara.

            Policijski službenici Policijske postaje Daruvar dovršili su jučer  kriminalističku obradu nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom, zbog osnovane sumnje da  je počinio   kazneno djelo „Zlouporabe opojne droge“ na području grada Daruvara. 

            Osnovano se sumnja da je navedeni u lipnju ove godine u zapuštenom dvorištu jedne kuće u Daruvaru u plastičnoj kanti zasadio sedam stabljika indijske konoplje, a  koje su izvršenom pretragom jučer i  pronađene. Prosječna  visina stabljika je  oko 1,25 m, a       izvršenim preliminarnim vještačenjem nad izuzetim materijalima utvrđena je pozitivna reakcija na prisutnost THC-a te će isti biti  proslijeđeni na dodatno vještačenje.

            Po završetku kriminalističke obrade  osumnjičeni je pušten, a protiv njega slijedi podnošenje kaznene prijave i optužnog prijedloga.    



Stranica