U Bjelovaru ozlijeđene dvije osobe u prometnim nesrećama

Slika /PU_BB/slike vijesti/policija-2021-001.jpg
Foto: ilustracija

Jučer, 4. srpnja, na području naše županije evidentirane su četiri prometne nesreće.U dvije prometne nesreće, na garešničkom i grubišnopoljskom području, nije bilo ozlijeđenih osoba. Na bjelovarskom području dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene.

Jučer, oko 8 sati, u Velikim Sredicama 63-godišnjak se automobilom, bjelovarskih registarskih oznaka, s parkirališta uključivao u promet ne propustivši sva vozila koja su se kretala cestom i udario je u osobni automobil kojim je upravljala 36-godišnjakinja. U nesreći je ozlijeđena 36-godišnja vozačica koja je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena u Opću bolnicu “dr. Anđelko Višić“ Bjelovar.

Druga prometna nesreća dogodila se oko 20 sati na Šetalištu dr. Ivše Lebovića. 52-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom, bjelovarskih registarskih oznaka, i dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza na raskrižju s Ulicom Petra Zrinskog nije zaustavila vozilo da propusti pješake te je udarila 89-godišnjaka koji se nalazio na pješačkom prijelazu. U nesreći ozlijeđen 89-godišnji pješak je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar.             
 

Pisane vijesti | Promet i vozila