U Bjelovaru i u Daruvaru ovog vikenda policija postupala po prekršajima narušavanja javnog reda i mira

Slika /PU_BB/Policija-ilustracije/Policija rotacija noću.jpg
Foto: ilustracija

U noći sa subote na nedjelju, 11./12. ožujka, u Bjelovaru, u Ulici Matice hrvatske, u ugostiteljskom objektu, petorica nepoznatih muških osoba starosti od 45-55 godina je tjelesno napalo više mlađih osoba. Potom su napali 30-godišnjaka koji je događaj snimio mobitelom, a koji je pritom zadobio tjelesne ozljede. Njemu su i zaprijetili, te oštetili mobilni telefon. Slijedi kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih relevantnih činjenica te identiteta počinitelja nakon čega slijedi adekvatna prijava.

Također, iste noći, u Daruvaru, na Trgu kralja Tomislava, u i ispred ugostiteljskog objekta, javni red i mir su narušavali 34-godišnjak, 31-godišnjak i 22-godišnjak s jedne strane, na način da su se naguravali sa 46-godišnjakom, 44-godišnjakom i 42-godišnjakom s druge strane, koji su se međusobno potukli. U događaju je došlo do oštećenja ulaznih vrata ugostiteljskog objekta, a prilikom naguravanja i udaranja 24-godišnji gost je zadobio udarac u glave.
Protiv svih počinitelja ovog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira slijedi optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.
 

Pisane vijesti