Tijekom vikenda provaljeno u sedam obiteljskih kuća

Slika PU_BB/slike vijesti/Provalnik.jpg

Foto: ilustracija

          U razdoblju od subote 13. listopada poslijepodne do nedjelje 14. listopada ranih jutarnjih sati, u Novoseljanima, u Novoseljanskoj ulici, provaljeno je u obiteljsku kuću iz koje je nepoznati počinitelj ukrao nekoliko stotina kuna.

          Tijekom dana, 13. listopada, u Bulincu, također je provaljeno u obiteljsku kuću iz koje je nepoznati počinitelj ukrao nakit u vrijednosti 15 000 kuna.

          U razdoblju od 07. do 13. listopada, u Duhovima je provaljeno u obitteljsku kuću čija se vlasnica nalazi u inozemstvu, a po njenom povratku će se utvrditi što je ukradeno.

          U petak, 12. listopada, tijekom prijepodneva, u Maglenči, provalom u obiteljsku kuću nepoznati počinitelj je iz novčanika ukrao više stotina kuna.

          Istog dana, poslijepodne, u Orlovcu kod Nove Rače, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću iz koje je ukrao nakit vrijedan nekoliko tisuća kuna.

         Također, 12. listopada, navečer, provaljeno je u dvije obiteljske kuće u Bjelovaru u Ulici Ljudevita Jonkea i Marije Petković iz kojih nepoznati počinitelj nije ništa ukrao.



Pisane vijesti