Tijekom vikenda dogodila su se dva narušavanja javnog reda i mira

Slika /PU_BB/slike vijesti/policija natpis.jpg

U Grubišnom Polju su se potukli 22-godišnjak i 20-godišnjak, a 41-godišnjakinja je u Čazmi u noćnim satima glasno puštala glazbu i pjevala

Foto: Ilustracija

U subotu 17. travnja, oko 19.50 sati u Grubišnom Polju, u Ulici Ivana Nepomuka Jemeršića, na parkiralištu javni red i mir narušavali su 22-godišnjak i 20-godišnjak tako što su se potukli. Po dolasku policijskih službenika na mjesto događaja, oni su prestali s narušavanjem te su privedeni u službene prostorije policije, gdje su alkotestirani i utvrđeno je da nisu bili pod utjecajem alkohola. Zatim su smješteni u posebnu prostoriju za zadržavanje, do privođenja na saslušanje uz optužni prijedlog na nadležni prekršajni odjel, Općinskog suda u Bjelovaru.

U noći subotu na nedjelju 16./17. travnja, oko ponoći u Čazmi, u Ulici Franje Vidovića, javni red i mir narušavala je 31-godišnjakinja tako što je u svojoj kući glasno puštala glazbu i pjevala, a time je ometala noćni odmor drugih građana u susjedstvu. Protiv nje slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu, Općinskog suda u Bjelovaru zbog počinjenog prekršaja.

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon