Teži prometni prekršaji u protekla 24 sata na području policijske uprave

Slika /PU_BB/slike vijesti/policija-stop (2).jpg
Foto: Ilustracija

Hrastovac

U utorak 13. rujna oko 15.10 sati u Hrastovcu, u Ulici bana Jelačića, policijski su službenici u kontroli prometa zatekli 33-godišnjaka da upravlja osobnim automobilom bjelovarskih registracijskih oznaka za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije od 11.8.2022. godine do 10.11.2022.godine.

On je uhićen i priveden u prostorije policije, a protiv njega zbog počinjenog prekršaja iz 289. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.
 
Palešnik

U utorak 13. rujna oko 22.25 sati u Palešniku, policijski su službenici u kontroli prometa zatekli 62-godišnjaka da upravlja osobnim automobilom bjelovarskih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,96 g./kg. On je priveden te smješten u posebne prostorije policije do otrježnjenja.

Protiv njega zbog počinjenog prekršaja iz članka 199. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru. 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila