Sirač- razbojništvo u poštanskom uredu

Slika /PU_BB/slike vijesti/lisice.jpg

Dvojica maskiranih počinitelja  su uz prijetnju vatrenim oružjem, primjenom tjelesna snage te uporabom nepoznatog spreja, od djelatnice otuđili manji iznos novca nakon čega su pobjegli.

Foto: ilustraciaj

Danas 25. veljače, oko 07,15 sati, u poštanskom uredu u Siraču, Ulica Stjepana Radića, počinjeno je kazneno djelo razbojništva nad 40-godišnjom djelatnicom. Kazneno djelo počinjeno je na način da su dvojica maskiranih počinitelja uz prijetnju vatrenim oružjem, primjenom tjelesna snage te uporabom nepoznatog spreja, od djelatnice otuđili manji iznos novca nakon čega su pobjegli. Tijekom počinjenja kaznenog djela djelatnica je zadobila za sada neutvrđene tjelesne ozljede te joj je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Pakrac.
 Zbog sumnje u počinjenje ovog kaznenog djela, jutros su policijski službenici Policijske postaje Pakrac u Pakracu zatekli dvije muške osobe koje se dovode u vezu s navedenim djelom od kojih je jedna uhićena, a druga je u bijegu.
Policijski službenici nastavljaju  sa kriminalističkim istraživanjem te    intenzivno tragaju za odbjeglom osobom, a radi se o muškarcu starosti oko 35 godina, jače tjelesne građe, crne kose, odjeven u traperice i  sivu majicu s kapuljačom, a koji je najvjerojatnije naoružan.
Pozivamo građane na oprez, a ukoliko raspolažu korisnim informacijama o osobi za kojom se traga molimo ih da obavijeste policiju na telefonski broj 192.
 

Stranica