Sa kaminom i prikolicom sletio u jarak

Slika PU_BB/slike vijesti/policija03.jpg

Jučer 14.studenog oko 08,30 sati u Siraču, u Ulici Stjepana Radića dogodila se prometna nesreća na način da je 63-godišnji vozač upravljao kamionom sa prikolicom (SB) u smjeru Doljana te je uslijed ne držanja potrebnog razmaka od desnog ruba kolnika desnim kotačima zahvatio desnu bankinu,

Foto: ilustracija

   Jučer 14.studenog oko 08,30 sati u  Siraču, u Ulici Stjepana Radića  dogodila se prometna nesreća na  način  da je 63-godišnji vozač upravljao  kamionom sa prikolicom (SB) u smjeru Doljana  te  je uslijed ne držanja potrebnog razmaka od desnog ruba kolnika desnim  kotačima  zahvatio desnu bankinu, nakon čega je sa skupom vozila sletio u desni jarak, gdje se preokrenuo na bok i zaustavio.  

     Oko 11,30 sati od strane mještana zamijećeno  je istjecanje dizel goriva iz spremnika goriva kamiona, o čemu je izvješten Centar 112.  Na mjesto događaja izišli  su djelatnici  Javne vatrogasne postrojbe Daruvar  koji su izvršili pretakanje preostalog goriva i djelomičnu sanaciju terena, te   inspektorica zaštite okoliša koja je izjavila da se radi o neznatnoj šteti za okoliš i da  je došlo do istjecanja oko 200 litara dizel goriva. Slijedi  podnošenje obaveznog prekršajnog naloga protiv  vozača.         



Stranica