Rezultati županijske akcije u prometu

Slika PU_BB/slike vijesti/policajac_pise_kaznu.jpg

Dana 17./18. prosinca (subota/nedjelja) u vremenu od 20,00 do 07,00 sati na području PU bjelovarsko-bilogorske provedena je akcija u cestovnom prometu usmjerena na suzbijanje vožnje pod utjecajem alkohola i droga, te ostalih težih prometnih prekršaja zbog kojih se najčešće događaju prometne nesreće. 

Foto: Ilustracija

Dana 17./18. prosinca (subota/nedjelja)  u vremenu od 20,00 do 07,00 sati na području PU bjelovarsko-bilogorske provedena je akcija u cestovnom prometu usmjerena na suzbijanje vožnje pod utjecajem alkohola i droga, te ostalih težih prometnih prekršaja zbog kojih se najčešće događaju prometne nesreće.

Tijekom akcije kontrolirana su 203 vozila i vozača, od kojih je kod 85 vozača izvršena kontrola prisutnosti alkohola. Tom prilikom utvrđeno je 25 prometnih prekršaja pri čemu je 9 vozača zatečeno pod utjecajem alkohola, 1 vozač zatečen je pod utjecajem droge, prekršaj nepropisne brzine počinila su 3 vozača, a sigurnosni pojas nije koristilo 5 vozača.  Za ostale prekršaje kažnjeno je 7 vozača dok je iz prometa isključeno 10 vozača.



Stranica